QR Code
Нет данных
Нет данных
Нет данных
Нет данных
25004829_kz.pdf

Заявка на обновление образовательной программы

"Жамбыл индустриалды- технологиялық колледжі КМҚК направляет обновленную образовательную программу для размещения в Реестре технического и профессионального, послесреднего образования по специальности 07210300 Нан пісіру, макарон және кондитер өндірісі, квалификации/ям, 3W07210302 Кондитер, 3W07210303 Наубайшы.

ID обновляемой ОП в Реестре: 18397

Өзгерістер түрлері ББ қолданыстағы редакциясы ББ жаңартылған редакциясы Өзгерістер пайызы
1 Оқыту нәтижелерін және модульдер блогы (пәндер циклі) бойынша кредиттердің жалпы санын сақтай отырып, кредиттердегі модульдің (пәннің) еңбек сыйымдылығының көлемін өзгерту Қолданыстағы білім беру бағдарламасында кәсіби модульдердің (КМ) нөмірлеуін өзгерту енгізілді Жаңартылған білім беру бағдарламасында 5 кәсіби модуль (КМ) жойылды
2 Модульдер блогы (пәндер циклі) бойынша оқыту нәтижелерінің жалпы санынан оқыту нәтижелерін өзгерту немесе қосу Қолданыстағы білім беру бағдарламасында: ЖММ 2. ОН 2.2. Әр түрлі ассортименттегі нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық үдерістерін жүргізетін жұмысшы кадрларды даярлау. Өзгертілді: ЖММ 2 ОН 2.2. Ақпараттық-анықтамалық және интерактивті веб-порталдардың қызметтерін, жасанды интеллект мүмкіндіктерін пайдалану. ЖММ 2. ОН 2.3 жойылды. 75
3 Құзыреттерді өзгерту Қолданыстағы білім беру бағдарламасында: Қ 5. Заманауи компьютерлік технологияларды, ақпаратты сандық өңдеу әдістерін және жасанды интеллект технологияларын қолдану. Қ 7. Тіршілік қауіпсіздігі және қоршаған ортаны қорғау саласындағы заңнамалық және нормативтік-техникалық актілер туралы білімді қолдану. Қ 8. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету, жұмыстарды орындау кезінде еңбекті қорғау ережелері мен нормаларын сақтау,экологиялық қауіпсіздік ережелері, санитария және гигиена талаптарын орындау. Қ 9. Нан және нан-тоқаш өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін жүргізу. Қ 10. Ылғалдылығы төмен нан өнімдері, мұздатылған жартылай фабрикаттарды және макарон өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін жүргізу. Қ 11. Әр түрлі ассортименттегі піспенандар, прәндіктер, кекстер, рулеттер мен вафлилерді дайындау және өңдеудің технологиялық процестерін жүргізу. Қ 12. Торттар мен пирожныйларды дайындау және әрлеу процесін жүргізу. Жаңартылған білім беру бағдарламасында: Қ 5. Заманауи компьютерлік технологияларды, ақпаратты сандық өңдеу әдістерін және жасанды интеллект құралдарын қолдану. Қ 7. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету, еңбек қауіпсіздігі нормаларын, өндірістік санитария талаптарын, өртке қарсы, өндірістік және экологиялық қауіпсіздік ережелерін сақтау. Қ 8. Нан және нан-тоқаш өнімдерінің әртүрлі ассортиментін өндірудің технологиялық үдерістерін өндірістік рецептураларға сәйкес жүргізу. Қ 9. Өндірістік рецептураларға сәйкес майқоспа нан-тоқаш өнімдерінің, төмен ылғалдылықтағы бұйымдардың және мұздатылған жартылай фабрикаттардың өндірістік технологиялық үдерістерін жүргізу. Қ 10. Әр түрлі ассортименттегі піспенандар, прәндіктер, кекстер, рулеттер мен вафлилерді дайындау және өңдеудің технологиялық процестерін жүргізу. Қ 11. Торттар мен пирожныйларды дайындау және әрлеу процесін жүргізу. Қ 12. Нан пісіру және кондитерлік өндірістің технологиялық жабдықтары мен автоматтандырылған технологиялық желілеріне қызмет көрсету. 70
4 Мәтінді техникалық түзету Қолданыстағы білім беру бағдарламасының мақсаты: Әр түрлі ассортименттегі нан, нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндіру бойынша жұмыстарды орындайтын жұмысшы кадрларды даярлау. Жаңартылған білім беру бағдарламасының мақсаты: Нан, нан-тоқаш және ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің алуан түрлі ассортименттерін өндіру жұмыстарын атқаратын жұмысшы кадрларды даярлау деп өзгертілді

Наличие лицензии по данной специальности: Бар

Руководитель: Туменбаев Даурен Кыдырбекович

Исполнитель: Еркебаева Айсулу Жаксыкуловна
Сотовый телефон: +7 707 911 27 38
Адрес электронной почты: tarazpl12@mail.ru