Заявка на обновление образовательной программы
"Ембі қызмет көрсету саласы колледжі" КММ направляет обновленную образовательную программу для размещения в Реестре технического и профессионального, послесреднего образования по специальности 10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру, квалификации/ям, 3W10130301 Кондитер-безендіруші, 3W10130302 Аспазшы.
ID обновляемой ОП в Реестре: 21534
| № | Өзгерістер түрлері | ББ қолданыстағы редакциясы | ББ жаңартылған редакциясы | Өзгерістер пайызы |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Оқыту нәтижелерін және модульдер блогы (пәндер циклі) бойынша кредиттердің жалпы санын сақтай отырып, кредиттердегі модульдің (пәннің) еңбек сыйымдылығының көлемін өзгерту | жоқ | бар | |
| жоқ | БМ 1. Кәсіпорында еңбекті қорғау жөніндегі жұмыстар мен іс-шараларды ұйымдастыру | |||
| жоқ | КМ 7. Ұн тағамдар, аспаздық және кондитерлік өнімдер жасаудың технологиялық үрдісін қарастыру | |||
| 2 | Модульдер блогы (пәндер циклі) бойынша оқыту нәтижелерінің жалпы санынан оқыту нәтижелерін өзгерту немесе қосу | бар | ЖММ 2. ОН 2.3. Жасанды интеллект және BigData, SlideAl, PO Liveworksheets, PixVerse, Bing Al технологиялары негізінде жүйе жасау. | 20 |
| бар | КМ 2. ОН 2.1. Өндірістік қауіпсіздік, еңбек қорғау және өрт қауіпсіздігі, өндірістік жарақаттардың алдын алу. | 20 | ||
| бар | КМ 3. ОН 3.1. Өндірістік қауіпсіздік, еңбек қорғау және өрт қауіпсіздігі, өндірістік жарақаттардың алдын алу. | 16 | ||
| бар | КМ 4. ОН 4.1. Өндірістік қауіпсіздік, еңбек қорғау және өрт қауіпсіздігі, өндірістік жарақаттардың алдын алу. | 14 | ||
| бар | КМ 6. ОН 6.1. Өндірістік қауіпсіздік, еңбек қорғау және өрт қауіпсіздігі, өндірістік жарақаттардың алдын алу. | 25 | ||
| 3 | Құзыреттерді өзгерту | жоқ | жоқ | 0 |
| 4 | Мәтінді техникалық түзету | жоқ | жоқ |
Наличие лицензии по данной специальности: Бар
Руководитель: Баешова Ф.С.
Исполнитель: Баешова Ф.С Сотовый телефон: 87711862171 Адрес электронной почты: fbaeshova@mail.ru